22 oktober 2011

Lief Schilderij!!!!

Hoi Allemaal,

Met dat de speelhoek klaar was enige tijd geleden vond ik het nogal steriel van kleur. Alles zo wit. Maar de THEEPOTKLOK maakte er al een grote verandering in. En gaf kleur aan de speelhoek. Ook het memobord en bijpassende stoelkussentjes gaven al meer kleur aan het geheel (naast het speelgoed natuurlijk!). Maar ja, ik had in mijn hoofd een schilderij van vilt. Gezien bij een vriendin, hier is haar blog! Volgens mij heeft ze hem niet geblogd, maar hij is wel leuk!!!
En tja....dan wordt je verlieft en in mijn hoofd heeft hij al verschillende malen voorbij gekomen. Samen met de meiden heb ik een afbeelding van Jojojanneke bekeken en daar is dit hertje uit voortgekomen! Hij fleurt de kamer echt heel mooi op! Ik ben er blij mee! Een klein beetje Hotfix (glinstersteentjes) erbij gemaakt en het straalt gewoon! Jojojanneke en Annemiek, bedankt voor jullie inspiratie.

lieve groetjes,

5 opmerkingen:

Els zei

Wat een mooi schilderij heb je gemaakt Hannie!!

Mirella zei

ooo... super mooi, knap gemaakt!!

Diana, zei

Prachtig gemaakt en hij staat supermooi in het knutselhoekje van je dochters! Zelf gezien ;)

Groetjes Diana

Blomkes zei

Hoi Hannie,

Ik herkende je niet direct bij jazzballet maar ik heb je kaartje er weer eens bij gehaald. Leuke dingen maak je! Het schilderij is ook mooi geworden, lijkt me nogal een precisie werkje.

Succes verder met je workshops en overige creatieve bezigheden.

groetjes, Elske

Collie-Collie.com zei

Dit berichtje had ik helemaal gemist. Wat een leuk schilderij en die theepotklok!!!! Gewèldig!!!

Ja, zo krijg je ineens inspiratie wat je niet zomaar loslaat en in je hoofd blijft hangen. Dat is dan een super-idee!!

Groetjes, Collie