13 oktober 2011

Shirtje Jenny voor INDY

Hoi Allemaal,

Dit shirtje heb ik voor Indy gemaakt. Het is het model van Farbenmix, de Jenny. Een super leuk model en Indy wil er nog wel een. Maar ja... Robin heeft natuurlijk ook nieuwe shirts nodig! En mama wil wel meer, hahaha!
Indy had op de PC gezocht naar een leuke Full Color strijkapplicatie bij Applicatie & Zo. Daar is deze struisvogel uit voort gekomen. En ja, dan moet het nog wel op een shirt wat goed opvalt en goed past, want je wilt wel dat het goed uitkomt natuurlijk! Nou en dat doet het! Meissie is er zo blij mee. Ze heeft zelf bij mij in het naailhok gestaan en verteld welke stof waar moest. Een mouw moest met stippen en een mouw met strepen. Voorkant moest de streep zijn en het achterpand moest de stip worden. "Niet te lang hoor mama!" "En de mouwen niet te wijd onderaan, anders hangt het zo in de soep en zo..." Ik hoor het haar nog zo zeggen twee weken geleden.
dus met dit als resultaat.
Nu wil Robin een net zo'n zelfde shirt, ik heb voor haar alleen een paarse bloem en met roze mouwen al geknipt liggen. Die moet eerst maar af en daarna eenzelfde, want Robin heeft twee poesjes in een rood met witte stippenkopje applicatie uit gezocht. En ja, dan is grijs toch wel heel erg mooi ;-)
OKÉ, en dan ondertussen flink aan het borduren geweest, met wolvilt aan de knutsel geweest, en dingen bedenken voor een heel mooi project! Daar kom ik later nog op terug! Maar als jullie je afvragen waar ik ben????   Druk bezig. In de volgende post zal ik de borduursels laten zien!

Groetjes,

1 opmerking:

Collie-Collie.com zei

Wat een mooi shirt heb je gemaakt. De stoere stofjes en vrolijke applicatie maken het helemaal TOP!

Groetjes, Collie