2 oktober 2011

CLUBDAG WAS WEER GEZELLIG!!!

Goedemorgen allemaal,

Het was gister weer enorm gezellig! Lekker bijkletsen en inspireren en meedoen!!! Heerlijk. Ook hebben we weer van alles geleerd en gedaan. Er kon gehaakt worden en een polosluiting werd er geleerd en een workshop bij mensen die patronen maken. En dan ook de nodige verkoopstands! Heel erg leuk. Hebberig wordt je er altijd van!
Maar goed, even over mijn workshop die ik heb gegeven. Hij was gezellig. Op de bovenste foto zag je de inspiratietafel en de voorbeelden.
 Er zijn 3 paspopjes van Tilda gemaakt, twee uiltjes, een van vilt en een van stof, (helaas niet op de foto), maar er zijn ook twee paardjes in de maak, een egeltje van vilt in combinatie met fleece en een olifant! En wat zijn ze druk bezig geweest! Heel leuk ook om te zien.
Wat een verschillende smaken en stijlen. En wat een vrolijkheid. Al was het soms wel een beetje stilletjes, leuk om te doen was het wel. Ik heb de dames van tips en trucs voorzien. En geholpen met de kleine dingen, vaak wisten ze zelf al wel het een en ander, maar het is zo lekker om even bij een ander te vragen. Ik vond het heel leuk om te zien en ik ben heel benieuwd naar de resultaten! Ik hoop dat ik nog foto's krijg met hoe het allemaal is geworden!!!!
Dames, volgend jaar weer een leuke gezellige workshop? Heb je ideetjes??? Laat het me weten!
Lieve groetjes en een rustige zondag!

1 opmerking:

Heidi zei

Ziet er leuk uit allemaal, ben zelf ook fan van Tilda, super! De paarden vind ik ook erg leuk, toch eens maken voor mijn nichtje.

Groetjes Heidi