7 oktober 2011

Workshop Memoborden was ook weer top!


Er is super hard gewerkt, goed samen gewerkt aan het team gewerkt, aan mooie memoborden gewerkt, allemaal in eigen stijl!
Het waren dames die allemaal hun eigen creativiteit in huis hebben, maar dat er zulke mooie memoborden gemaakt zou worden, steeg zelfs boven mijn verwachting uit!
Op de tweede foto zie je hoe hard ze allemaal aan het werk zijn. in het naaihok, (atelier) waren dames aan het naaien, in de speelhoek aan het strijken, aan de keukentafel aan het nieten en puzzelen, hoe of ze het wouden hebben en ik.... ik kon alleen maar genieten! Genieten van wat ze maakten, maar ook hoe ze elkaar beter konden leren kennen. (het was namelijk voor een bedrijfsuitje, met een team).
Iedereen had een babyfoto meegenomen en een paar kleine teksten, zoals, ik houd van andijvie stamppot met heel veel spekjes, of ik heb gisteravond enorm moeten huilen.
En dan was het aan iedereen te bepalen wie er op de babyfoto's stonden, of wie de tekst had geschreven, bij welke persoon deze hoorden.
Zo leuk! Maar wat vinden jullie ervan??? Mooi resultaat toch???
Dames dank jullie wel voor jullie inzet, ik heb het gezellig gehad en ik hoop dat jullie ook nog lekker gegeten hebben in Kampen!
Wie weet tot een volgende keer!

Groetjes,

3 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Wat leuk! Het zijn ècht acht heel verschillende memoborden geworden. Leuk!!

Groetjes, Collie

SEIN zei

Hoi Hannie, ik dacht kom laat ik even kijken wat je nog meer in huis hebt, toen zak ik onze leuke memo borden, super.
Ik heb er erg van genoeten, dat kwam zeker door jou gastvrijheid, en we werden hartstikke verwent met lekkere dingen, zonder jou adviezen hadden we dit niet klaargespeeld, thanks gr.Ineke SEIN

Mirella zei

super mooie borden stuk voor stuk!