3 september 2011

Zeer geslaagde Braderiedag!!!


Wat was het mooi weer en wat was ik er blij mee! Top gewoon!!! Heerlijke dag, gezellige mensen, fijne Buur van Kids & Dolls, lekkere oliebollen, vis en appelsap en nog veel meer. De kinderen konden geschminkt worden, paardje of ezel rijden en er waren verschillende workshops om te volgen.
Maar om even terug te komen bij mijn eigen kraampje. Wat heb ik een leuke mensen gezien en wat waren ze enthousiast! Heerlijk. Iedereen ook bedankt die bij een kijkje zijn komen nemen, maar vooral ook die wat bij mij besteld hebben, of gekocht hebben. Er zijn dames die zich voor mijn borduurstudio opdrachtjes hebben gegeven, al vast bedankt voor de opdrachtjes, en dan ook de dames die een workshop bij mij willen volgen. Ik heb er nu al zin in! Snel tijd voor inruimen! Heerlijk!
Kortom een zeer geslaagde, maar ook vermoeiende dag.
Op de foto's zie je hoe mijn kraampje stond, lekker in de schaduw, en goed gevuld met leuke dingen.
Daaronder zie je de armbandjes die ik gehaakt heb. Er was een 1 jarig meisje,d ie was er zo blij mee en het stond haar zo schattig! Ik hoop dat ze hem lekker omhoud en dat ze er lang veel plezier van mag hebben. En dan heb ik nog een hele leuke boekenleggers erbij gemaakt, want, ja.... die liepen al zo hard en er was al zo'n belangstelling voor. Ik heb er nog wel wat van over, maar dat is niet erg. komt wel weer eens van pas!
Zo en nu op naar de voorbereidingen voor een juf, en voor een vrijgezellenfeestje volgende week!. Ook nog even een leuk geboortekussen maken en aan de haak, kortom ik ga e weer niet vervelen!

Lieve groetjes,


4 opmerkingen:

KIDSDOLLS zei

Leuk Hannie!!
t Was ook gezellig met een goeie buur!!

groet Geriene

Ellen zei

Wat een gezellige kraam.
De armbanden vind ik erg leuk.

groetjes Ellen

*OLLY* zei

Wat een leuke kraam zeg!
Je hebt prachtige dingen gemaakt.
Ik zag trouwens op een foto een geweldig gaaf kussen, evenals de vlaggetjes slinger.
Weet jij toevallig nog welk merk stof dit was?
Ik zoek die al een poos, maar ik kan hem nergens vinden...
Ik hoor het graag van je.

Groetjes Monique

Hannie Mars zei

Hoi Monique,

Deze stof heb ik bij Dinie Kleine in Nieuwleusen gehaald, helaas weet ik niet wie deze ontworpen heeft, of van welke merk hij is. Het staat er niet op. Hij is overjarig hoor, vorig jaar gekocht en ik heb hem heel niet veel gezien! Het is een top stoffie, ik was er heel blij mee, ik heb er ook die tas van gemaakt, de red flower, bleu dottie, birty bag! hahaha!

Dank julie wel voor de complimenten!