5 september 2011

Eindelijk op de valreep klaar met opruimen!!!


Ja hoor, onder druk lukt het altijd!!! Onder hoge druk mag ik wel zeggen, want tja.... tjeee.... vanmiddag de laatste hand gelegd aan het opruimen van mijn naaiatelier, of te wel voor diegenen die mij goed kennen, "mijn hok"! Tja... dat klinkt wat oneerbiedig voor wat het werkelijk is, want het is wel degelijk een mooie ruimte waar ik mijn naailessen geef! En vandaag is er van de grote opruiming iets heel positiefs uit gekomen. Ik ben klaar, hier en daar nog een klein puntje, maar dat komt ook goed!
Kijk, mijn stoffen voorraad is ook gesorteerd en opgevouwen, de bureau's zijn gepoetst en leeg, de patronen gesorteerd, en nu kan ik weer verder met mijn opdrachtjes! Er komt nog een leuk geboortekussen aan! En ja.... as zaterdag een vrijgezellen feestje om te begeleiden! Ik heb daar heel veel zin in! Jullie zullen wel zien wat het wordt en wat we gaan doen!

Groetjes,

5 opmerkingen:

Terray zei

Goed bezig geweest Hannie!!
Het ziet er keurig uit en nu zal je vast veel lekkerder werken.
Succes met je opdrachtjes

Lieve groetjes
Tertia

Collie-Collie zei

Wat een gezellige ruimte is jouw "hok". Altijd lekker als de boel weer is uitgezocht en op z'n plek ligt. Dat merk ik nu alles uit m'n huis verdwijnt naar kantoor. Ik kom van alles tegen wat ik totaal vergeten was...

Veel plezier zaterdag met het begeleiden van een vrijgezellen feestje!

Groetjes, Collie

LittleBe. zei

Das netjes!!!
liefs,

Mirella zei

wauw netjes zeg!!
Goed gedaan, hier moet het nog ;-)
Succes met je projecten

madebyme zei

Leuk zeg!
Pas op dat je stofjes niet verkleuren als ze in het licht liggen. Daar heb ik zelf al eens problemen mee gehad..

Liefs Melanie
ma-de-by-me.blogspot.com