23 september 2011

Vandaag trouwt Juf Elske met haar Twan!!!

En de kinderen hebben hiervoor heel hard gewerkt! Ze hebben een mooi picknickboek met allemaal lekkere recepten erin gemaakt. En de boven en onderbouw hebben een prachtig pick nick kleed gemaakt met allemaal hun naam erop. De meesters en juffen hebben ook een hele leuke dvd gemaakt met allemaal stukjes erop! Alle kinderen uit de middenbouw, de groepen waar juf Elske juf van is, hebben een vlaggetjes gemaakt. Sommige met een beetje hulp, andere helemaal alleen en wat zijn ze mooi geworden!!! Helemaal leuk! Ik weet zeker dat dit bij Juf Elske in de smaak valt!
En wat hebben de kinderen goed geoefend, ze mogen vanmiddag in de kerk zingen. Dus dat wordt heel gaaf. Ik geloof dat ik alle liedjes ook al ken, hahaha. En daarna hebben ze een receptie. Dus het wordt heel gezellig!

Maar ja... de klassemascotte Ollie! Die hoort er ook bij! Van de week hoorde ik dat Indy Ollie mee mag nemen naar de bruiloft, dus ja.. als de kinderen netjes gekleed gaan met stropdas, en nette kleren, dan moet Ollie ook heel netjes zijn. Gisteravond hebben we nog tot laat in de avond een hoge hoed voor hem gemaakt;
Daarna heeft hij ook een stropdas en snor gekregen!
En toen is hij gaan spelen, achter de PC, met de lego heeft vriendjes gemaakt met Roos, Bladie en Blacky, de knuffels van Indy.
En wat gebeurt er nu??? Is er misschien een beetje liefde??? Van een bruiloft komt een bruiloft wordt er wel eens gezegd, zou het waar zijn???? Is Ollie verliefd?????
Lieve Juf Elske en lieve Twan,

Wij wensen jullie een hele mooie dag! Met heel veel geluk samen voor de toekomst!
Geniet van al het moois wat er vandaag en de komende dagen op jullie afkomt!

Lieve groetjes, Indy, Robin, Bert en Hannie


Geen opmerkingen: