18 december 2010

IK BEN SUPER TROTS!Deze keer niet op mijn man, of kinderen of op mezelf, maar op MIJN TEAM! Ik zal even uitleggen waar het over gaat. Ik krijg een mailtje van een CIBAB student. Dus ik was wel geïnteresseerd in haar verhaal. Nu moeten deze studenten iets bedenken waar ze een onderneming van kunnen maken. (oef, dat is lastig) Maar ergens in ieder mens zit een stukje creatieviteit die soms veel gebruikt wordt en door anderen ietsje minder, maar goed... ik dwaal af, terug naar mijn student. Zij en 7 medestudenten hebben een USBbag bedacht. Er zat een heel concept achter, want ze wisten dat ze niet origineel waren met dit hoesje, maar waar ze in uitblonken was het gegeven dat er een naamlabel in kan. De USBbag is goed overnagedacht.
Hun vraag aan mij was of ik de productie wilde maken. Na hun verhaal te hebben gelezen dacht ik eigenlijk dat het misschien beter zou zijn om ze bij mij uit te nodigen en de productie lijn op te starten, want er komt zoveel bij kijken als je een prototype maakt. Dan klopt er dit iets niet, of is dat niet volgens wens. Dus ik heb hier een tijdje terug 4 studenten gehad, een gezellig koppeltje en dat is aan de gang gegaan. Ze hadden verschillende soorten tafelzeil gekocht en een lap voering, plastic labels waar ze de naam achter kunnen doen, labels met hun logo erop, ringen om hem aan een sleutelbos te hangen en meer. Zo kwamen we erachter dat de plaats waar de ring moest komen echt heel goed naar gekeken moest worden, dat de stick er niet uit zou vallen. Ook moest het zo zijn dat je niet met je vingers in het smalle hoesje moest gaan om de stick eruit te halen, de afwerking, overal is aan gedacht. We hebben redenen genoemd waarom iets op die manier berdacht was, met de snelheid van het produceren en de handigheid van de USBbag ten goede komt!En zo heb ik de een aan het knippen gezet, de volgende aan het tekenen aan de hand van een malletje en ga zo maar door. Een van de dames had een naaimachine van haar moeder geleend, en die kende ze niet, nog nooit achter zo'n ding gezeten, maar aan het eind van de avond had ze de naaimachine onder de knie met de steken die van belang waren en hoe netjes ze het gemaakt had! Super!!! Na de avond had ik er een heel erg voldaan gevoel over dat ik zeker wist dat dit project zou slagen in de zin dat het ze zou lukken om de 100 stuks USBbags te maken. Maar dat ze na de voordracht en presentatie over hun product ook diezelfde middag naar de Kamer van Koophandel mochten om zich als bedrijf in te laten schrijven....... dat was super!
Dus ja ik voelde me na dit bericht super gaaf en trots! Het is ook een beetje mijn kindje al is het niet mijn idee, maar het is wel "mede mogelijk gemaakt door HAMAWI!" ;-)

USBbagteam, heel veel succes!

Enne iedereen die geïnteresseerd is, ik zal een berichtje plaatsen als de site van dit artikel operationeel is en wanneer de verkoop start! Want een ding is zeker, de eerste is verkocht! Die wordt voor mij!

Groetjes,

7 opmerkingen:

Bobbeez-8r1id zei

dit is echt super!!!! en idd zoveel leuker dan dat je ze gewoon voor hen had gemaakt. Heel mooi ook allemaal

Els zei

Wouwwwwwwwwwwww dat is super !!!!

Anoniem zei

wat ontzettend gaaf!
liefs Carla

applicatie enzo zei

Wat ontzettend gaaf, met recht iets om trots op zijn !!

Mirella zei

wauw echt een mooi ontwerp !!
gefeliciteerd team en jij Hannie ;-)

fieve zei

Prachtig!!!!
Wat een idee (en een verhaal haha)!!

Team usbbag zei

Hallo Hannie,
Wat leuk beschreven allemaal!
ze zijn nu in de maak hoor!

Groetjes,
team usbbag
http://usbbag.hyves.nl/