8 mei 2010

Memobord voor mijn lieve nichtje Tessa!

Hoi,

Mijn nichtje Tessa is niet voor de roze, lila, rood, paars en pastel. Maar ze is sportief en kiest voor de kleuren aqua, lime, groen, grijs en zwart. En daar is niets mis mee, want met deze kleuren kan je ook leuke dingen maken. Zie hier dit memobord voor haar! Ik vind hem echt super lief en gaaf. hij is heel helder.Ze is zelf bij mij in het "naaihok" de stofjes aan het uitzoeken geweest en ik heb er dit resultaat van gemaakt. Het bloemetje is een beetje uit nood geboren, want daar ben ik uitgeschoten met het mes, om een gaatje te prikken. Leive Tessa, veel plezier ervan!

Liefs,

8 opmerkingen:

Fris zei

Ooooh wat gaaaaafff.
Ik wil er voor mijn dochtertje ook 1 maken voor haar haarklipjes want die zwerven nu overal.
En voor mijn nichtje gaaf op haar puberkamer en dan voor kaarten.
Is het op canvas op op een boordplaat met fiberfill gedaan?

Hannie Mars zei

Hoi Francis,

Ik heb er canvas schildersdoek voor gebruikt en dan de fibberfill aan de meter erover heen gespannen. Aan de achterkant met een tacker geniet en dan de lintjes erover heen gespannen zeg maar!

Succes!

Groetjes Hannie

Siempie zei

Gaaf geworden zeg, ik doe het op dezelfde manier als jij maar vroeg me af wat jij gebruikt op de kruispunten van de lintjes?

Simone

Hannie Mars zei

Hoi Siempie,

Ik gebruik splitpennen. De allereerste die ik gemaakt heb was dat ik de kruispunten met draad en naald heb bevestigd, maar dat was zo'n hels karwei, dus vervanden door splitpennen. Met een priem of mesje een gaatje maken in het geheel en dan hup de splitpen erin!

Groetjes Hannie

Siempie zei

Ok, ik heb het ook met naald en draad gedaan maar dat is inderdaad een megaklus. Splitpennen......ik ga het gewoon proberen, bedankt!

Anoniem zei

Hoi,
Mag ik vragen wat jij voor splitpennen gebruikt. Ik heb vanmiddag splitpennen besteld op hobbypunt.Zou dit hier geschikt voor zijn?
Groetjes Mimi

Hannie Mars zei

Hoi Mimi,

Je kan hier eigenlijk een heleboel soorten splitpennen voor gebruiken. Bij De Boekenvoordeel" heb je ze ook in verschillende kleurtjes. Tegenwoordig maak ik de memoborden op een houten plaat en dan sla ik meubelspijkertjes erin. Is ook een heel leuk effect.
Ik denk dat de splitpennen die jij hebt besteld ook gewoon goed zijn hoor!
Succes!
Groetjes Hannie

Anoniem zei

Nou dank je wel, alleen kan ik ze niet vinden op de boekenvoordeel. Ik probeer het wel met die gewone splitpennen. bedankt! leuke site heb je gr. mimi