8 mei 2010

kinderworkshop canvasdoek beplakken.Hoi,

Binnenkort geef ik mijn eerste kinderworkshop voor een verjaardagsfeestje. Ik moet het dan wel eerst een keertje "proefdraaien" zeg maar. Kijken kwa tijd, materialen, hulp en resultaat.
Het is gaaf en leuk om te doen, en ik heb er veel van geleerd zeg! De meiden die ik "opgetrommeld" had zeg maar waren twee vriendinnetjes en mijn eigen meiden natuurlijk. De voorbereiding had ik al gedaan voor de stofjes die mijn meiden zelf hadden uitgekozen. Indy vroeg meteen om het zeemeerminnenstofje, dus dat heb ik haar ook gegeven. Robin wilde alleen maar stippen. Ook grappig!
En de vriendinnetjes hebben de stofjes op het laatst uitgezocht.
Ik weet nu dat sommige dingen anders en dus ook beter kunnen, dat ze het iets zelfstandiger kunnen dan ik gedacht had en de hoeveelheid aan lijm. Ik schrijf alles op.
Het was leuk en gezellig en ik moet er ook wel om lachen, want het vriendinnetje van Robin, Tamar heeft alles met heel veel preciesie en geduld gedaan. En Naomie heeft lekker helemaal haar eigen ding gedaan, ze heeft haar eigen kleuren uitgekozen die het beste bij haar kamer pasten! Robin ging met de lintjes weer aan de gang, dat vind ze erg leuk om uit te zoeken. Dus super leuk toch! En het resultaat is supergaaf!!!! ;-)
De meiden waren tevreden, de papa's en mama's waren tevreden en wie ben ik dan om niet tevreden te zijn!!!
Meiden bedankt voor jullie "proefwerkjes" die supergoed geslaagd zijn!

Liefs,

1 opmerking:

Judith zei

Wat een leuke foto's en wat een goed idee! Dat lijkt mij ook nog wel iets om met Merels verjaardag te gaan doen. Dit ga ik eens goed onthouden.

Fijne moederdag!

Groetjes Judith