27 januari 2011

Feestje van een vriendinnetje!

Een vriendinnetje van Robin was vorige week jarig en wat ze dan toch voor haar verjaardag wilde hebben? Nou, zegt de mama.... voor haar nieuwe slaapkamertje zou een memobord wel leuk zijn! En Robin, wil jij die maken dan???
Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Wel de kleur met de mama afgesproken, want ik vertrouw Robin na haar vlaggetjes er niet meer zo op ;-)
Ziek als we waren toen we hem gingen maken, zijn we toch aan de slag gegaan!!! En kijk, Robin zal het laten zien hoe het moet en wat er gedaan moet worden en waar we ook op gaan letten!
Als een volleerde dame gaat ze aan de slag. Eerst een lapje op het doek gelegd, nee... die is niet mooi genoeg voor haar! Dus volgend lappie, en dan nog een lappie, en hup alles onder de arm mee, om aan de slag te gaan. Hihihi, ik vond het wel een heerlijk gezicht om haar zo bezig te zien! En dan na de stof komen de lintjes er nog eens bij!!! Prima toch! Mooi uitgezocht hoor Robin en goed geholpen! Gisteren hadden ze het feestje, en ik geloof dat de nieuwe eigenaresse er zeer tevreden mee was! Dit cadeautje was als eerste uit gepakt! (belangrijk detail volgens Robin ;-))
dat ze er maar veel plezier van mag hebben, ik heb de voorpret ermee gehad en nu is het aan haar! Ik hoop dat het een mooi plekje krijgt op haar kamertje! Nog vele jaren!!!

Liefs,

3 opmerkingen:

fieve zei

Leuk geworden!

fieve zei

Leuk geworden!

Mirella zei

Leuk zeg !!!
Goed gedaan Robin !!