29 januari 2011

2 gehad, gelukkig nog 4 te gaan! ;-)

 
En dit was dag nummer twee en wat heb ik hier naar uitgekeken!!! De juffen workshop was vandaag weer, nadat we het een keer hebben moeten uitstellen, helaas. Ook dit keer was er iemand niet aanwezig, maar haar plekje werd opgevuld door een plaatsvervanger! Ook gezellig en creatief, dus niets aan de hand!
We hebben vandaag memoborden gemaakt. Al wilde ik heel graag nog er iets achter aan hebben gedaan, maar o,jee wat waren we hier al druk mee! De stoffen waren al bepaald, nu de plaats van waar welk stofje, achter de naaimachine, achter het strijkijzer, achter de broodjes, aan het appliceren van schaapjes en matrouska's. Alles is gedaan, met mooie resultaten. Lintjes gepast en gemeten, wat wordt mooi, wat is te druk, wat een lawaai van de tacker..... maar dat namen we maar voor lief!
Uiteindelijk hebben ze allemaal een memobord mee naar huis genomen (ik ben er eentje vergeten op de foto te zetten, helaas, maar sorry).
Allemaal verschillende dames, een verschillend interieur bij hen thuis en allemaal een andere bestemming voor het memobord. Er komt er eentje op het toilet, eentje in de babykamer, eentje heeft nog geen plaatsje en de volgende komt in de slaapkamer van haarzelf (en haar man natuurlijk;-0).
Al met al zijn er tientallen meters lint doorgegaan! En het was weer reuze gezellig! Volgende week is er weer een dag en dan zullen we weer iets nieuws maken. Dat zal ik jullie volgende week laten zien! Ik heb er nu al zin in!

Liefs, en allemaal bedankt voor vandaag!

1 opmerking:

Anoniem zei

jij ook bedankt!! De uil is af! whoeehoee! super leuk! Ik zal kijken of ik de foto online kan krijgen!
Bedankt voor de gezellige, creatieve en inspirerende dag gister!
Groetjes Suus