15 januari 2011

cadeautje voor mijn andere nicht(je)


Oma M. had een mooi groot Sweet 16 bord voor aan het hek bij het huis waar ons nichtje (bijna 2 meter hoog, maar goed:-) ze is en blijft ons nichtje) in gedachten om te maken en de meiden en ik hebben haar geholpen. Zo lief dat Oma dat bedacht heeft! ze zegt ook "ze worden maar een keer 16 en dat mag gevierd worden!" En daar heeft ze gelijk in! Wat is ze snel groot geworden zeg! Ik weet nog heel goed dat we op haar oppasten en dat we dan in ons eerste huisje een logeerpartijtje hebben gegeven. Ze stond hard te swingen in onze huiskamer en dan nu..... voortgezet onderwijs, scooterles, uitgaan, make-up, alles erop en eraan! Heerlijk!
Maar goed, het bord. Opa heef teen mooi groot stevig bord gemaakt en daar hebben we met crêpepapier propjes opgeplakt. Het ziet er feestelijk roze uit!
Ik heb een labellohouder voor haar gemaakt. Die kan ze in haar tas hangen en ze is nooit haar labello meer kwijt. Een kleinigheidje, want ze krijgt ook nog een ander cadeau van ons. Ze mag Bert een avondje lenen voor een bioscoopje in Zwolle, ze blijft dan lekker slapen en 's morgens een heerlijk ontbijtje ;-)
Woensdag is ze echt jarig maar vandaag is het grote feest!

Fijne zondag allemaal, wij zullen dat ook hebben!
Liefs,

Geen opmerkingen: