7 april 2011

Het was weer een gezellige BSO workshop!!!

Zien ze er niet schattig uit allemaal??? De bloeddruppelgrootoogmonster, het roze varkentje met rode strik, de golden retriever met blauwe hondenriem ( net als de hond bij hen thuis), de papegaaien met gekleurde staarten, de bolletjesfamilie en het bijna af zijnde varkentje. Maar de werkstukken die snel klaar waren werden als spoedig opgeruimd door de baasjes, zodat ik die helaas niet op de foto heb kunnen zetten. De diertjes hebben mandjes, bedjes, dekentjes en meer van dit soort dingetjes gekregen. Heel leuk om te zien.
De meeste kinderen konden na een beginnetje te maken al vrij snel zelfstandig werken. We hebben wel even geholpen met het doorknippen dat de touwtjes van het kartonnetje, anders lagen er meer touwtjes op de grond dan in het bolletje zouden verdwijnen. :-).
Het was weer een groot feest om te doen en vooral ook om te zien. Je laat zien wat we kunnen, je bied wat extra materialen aan als vilt en wiebelogen en het verhoogd het knutselplezier. En wat me ook erg opvalt is dat de kinderen al zo goed en zelfstandig kunnen knutselen.
De kinderen konden zich opgeven via Stadskids.nl of bij mij, en er konden ook gelukkig nog kinderen van de BSO, die daar die middag waren en zich niet hadden opgegeven, mee doen!!! Super!!! Ik vond het heel gezellig en de kids gaven aan dat ze dat ook vonden!
Volgende keer weer??? Zie jullie dan, houd de site in de gaten, en de nieuwsbrief en de pamfletten en mijn blog!

Groetjes,

1 opmerking:

Els zei

Dat ziet er weer gezellig uit met als die verschillende bloeddruppelgrootoogmonsters:)