5 november 2011

T-SHIRTS!!!!Hoi Hoi,

En dan is dit het laatste berichtje voor vandaag!
Ik heb shirtjes genaaid, ik had daar weer eens zin in, ik had van die leuke applicaties om te gebruiken en ik had de stof al een tijdje in huis. En dan is het ook handig dat je weet dat ze er nog wel een paar met lange mouw kunnen gebruiken!
Het lijkt wel een modeshow, hahaha! Robin doet dit meestal erg gewillig. Ze helpt ook altijd met uitzoeken en welke applicatie waar moet komen. Zo was ook de hartjes op een mouw haar idee, "en dan ook wel met een glittertje, mama?"
Dat kunnen we gelukkig allemaal regelen. Als het maar binnen mijn ideetjes zijn, gaat het goed en het gaat eigenlijk ook altijd wel goed.
Het modelletje is de Leni van Farbenmix, en de applicaties zijn van Applicatie en zo. De veloursmotieven zijn ook van Farbenmix!
Van de paars lila streep heb ik ook een legging gemaakt en dat setje moest vandaag aan met een spijkerrokje. Schattig hoor dat ze dat zo graag wil!
En dan ben ik nu nog met een trui bezig voor Indy, dus daar wil ik graag snel mee verder. Volgende week weer veel werken, maar dat is niet erg. Ik heb er wel zin in!
Tot snel!
En een fijne zondag!
Liefs,

2 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Wow, wat een leuke shirtjes, je hebt de vaart erin zeg!
Laura stond vanmorgen voor haar kast en ze past nog maar weinig, er moeten veeeeeeeel shirts bij maar oh oh oh ze vindt niks leuk. Helluppie.... ik denk toch dat ik zelf aan de slag ga, ik heb nog wel wat tricootjes liggen. En met een stoere applicatie kan zo een stipje nog best voor een 11-jarige... toch?.. hoop dat ik haar kan overtuigen haha.

Collie-Collie.com zei

Leuk dat ze lekker meedenkt bij de voorbereiding van nieuwe kleertjes. Ik vind het altijd wel gezellig als Bridget mee kijkt. Zelf heeft ze vaak creatieve ideetjes die ik geregeld gebruik.

De shirtjes zijn super, ik vind de applicaties met die poesjes toch wel zo snoepig!

Groetjes, Collie