23 maart 2011

Ze is al weer 8 jaar!!!


Vandaag... precies 8 jaar geleden was ze er ineens! Een grote verrassing! 3.5 week te vroeg en moet je nu zien! Groot!!! Super wijs!!! En een ontzettend lekker ding! Onze Indy! Afgelopen zondag hebben we het al voor de familie gevierd en dus heeft ze van ons ook al de nieuwe fiets gekregen, want anders kan je hem toch niet aan de visite laten zien! dat was wel de bedoeling. En wat heeft ze genoten, van haar nieuwe fiets en haar nieuwe step. Een step waar je met twee benen, een zijwaartse beweging moet maken, zodat je dan daarmee vooruit komt. Een super step. En lego en veel meer. Indy is enorm verwend! Het was zo mooi weer dat alles ook meteen uitgeprobeerd kon worden.
Vandaag is de echte dag en vandaag gaat Indy trakteren op school. Op puntpatatzakjes.

Ja, Oma heeft gisteren ruim 4 uur aan het bakken geweest. Ze heeft 70 knieperties gebakken, die meteen toen ze nog warm waren in een puntzakje gevouwen en daarna als ze afgekoeld waren er patatchipjes in gedaan, met een marshmallow erop als mayonaise. En dat in een zakje, met een strikje erom! Ik denk dat de dame vandaag erg in haar nopjes is als ze mag trakteren! Ze heeft Oma enorm bedankt met een hele dikke zoen (en een mooie bos bloemen). Vanmiddag nog een klein feestje en dan straks haar kinderfeestje nog en dan is het klaar!
Lieve schat, we wensen je een heel mooie toekomst!!

Liefs, je mama en papa en je zusje!
Kusje,

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Van harte gefeliciteerd met de grote dame!! En oma mag wel een hele dikke kus krijgen voor het maken van zo'n supertraktatie !!

Groetjes, Collie

Terray zei

HOi Hannie,

Gefeliciteerd met je grote dochter.
Ze ziet er ongelooflijk stoer uit. Lekker koppie!!

Wat een leuke traktaties zeg, die zullen vast wel in de smaak vallen.

Lieve Groetjes
Tertia

Mirella zei

wauw wat een geweldige traktatie zeg!! leuk idee!!
Enneehh.. Indy.. Gefeliciteerd!!
Maarre die step.. hoe werkt dat nou dan? snap er niets van, zijwaartse bewegingen met 2 benen? eehh... misschien een foto ervan? ;-)