4 juli 2010

roomprogress..... klaar!


Nou, wat was het buffelen de afgelopen week, maar het resultaat mag er dan ook wel zeker zijn! Indy haar kamer is klaar. Maandag begonnen met de Vide in haar kamertje en dat heeft mijn lief met zijn vader gedaan. Indy was super trots dat opa er was en geholpen heeft!
Dan was het woensdag verven en dan donderdag is de vloer erin gekomen en de nieuwe witte kast met schuifdeuren erin gekomen. Vrijdag was het behangen en zaterdag was het inruimen, afruimen, ophangen en natuurlijk poetsen. De meiden hebben de boeken boven in het boekenkastje gemaakt, de kussen liggen er en de matrassen ook. En de meiden zijn nu al niet meer weg te slaan vanaf hun nieuwe plekje! Ze kunnen er heerlijk chillen! Maar wij vinden het ook mooi geworden en samen kunnen ze aan het bureautje werken en kleuren, schrijven, boven lezen en beneden heerlijk slapen!
Liefs,

2 opmerkingen:

Fran zei

Oooh wat mooi.
Mag ik vragen waar dat supergave hartjesbehang vandaan komt.
Wij gaan in de vakantie de kinderkamers doen en dit behong vindt ik supergaaf voor onze kleine meid.

Hannie Mars zei

Hoi Fran,

Dit behang is gekocht bij BOER STAPHORST. Heel leuk behang hebben ze ook daar. Ook mooi witte achtergrond met grote roze en aqua bloemen. Dat was onze tweede keus.
Ik heb zelf nog een hele rol hartjes over, ik weet nog niet wat dat gaat worden, maar zal vast ook een leuke bestemming krijgen!
Succes met klussen!

Groetjes Hannie