30 juli 2010

Duo's! (en een trio;-))

En ja hoor, wat een lol om met z'n tweetjes zo op de foto te gaan! Heerlijk toch! Poseren voor mama! Ik heb op het moment even alleen maar duo's gemaakt, om te beginnen met twee heerlijke topjes in Hollandse stof. Zo gemaakt, achter een knoopje erin en in het koordje ook. Heerlijk voor op het strand! Toch? Neemt niet zoveel ruimte in de koffer in. Ook goed, net zoals deze tricot jurkjes voor de vakantie. Die heerlijke warme dagen die er nog aankomen.
En dan had ik ergens deze schuine roze paarse ruit ergens op de kop getikt, ik vind hem helemaal goed voor een top, maar ze vonden hem alletwee erg leuk, dus is het een rok geworden, voor beiden! Vooruit dan maar. Een simpel rokje volstaat met deze stof. Een kantje en bandje wil nog, dus de dames zijn zelf op zoek gegaan, (intussen een puinhoop achterlatend in mijn toch al niet zo'n nette naairuimte!). Ook nog een rode variant gemaakt voor Robin, onze rokkengek zeg maar. Ze heeft een knalgeel topje en daar is dit rokje voor erbij gemaakt. Deze stof (die rode) komt ook van mijn naaimachine dealer, Dinie Kleine uit Nieuwleusen. Het roze bloesje is van de H&M in de uitverkoop. Een bloesje van €3,= en dan diezelfde poedel erop! Tja dat krijg je in de vakantie, de dames krijgen een mening wat waar moet. En Robin heeft dat nogal sterk. OK, nog een poedel dan maar!
En als laatste even eensetje, maar ze kennen elkaar nog niet en de een woont in Alemlo en de ander woont in Noordwijk, dus het zal sterk zijn dat ze elkaar zullen treffen. Twee stel vrienden hebben hun gezinssituatie uitgebreid, of zijn gewoon papa en mama geworden. Van hier uit voor allemaal, Van Harte Gefeliciteerd! Veel geluk, gezondheid en wijsheid voor de toekomst.

Liefs,

Geen opmerkingen: