28 juli 2010

RedFlowerBleuDottyBirdyBag!

Zo heb ik mijn nieuwe tas genoemd en tja...... waarom eigenlijk? Nou ja als je de foto's bekijkt, denk ik wel dat je het kan raden! Ik kwam deze stof tegen toen ik bij mijn dealer ( Dinie Kleine in Niewleusen) van mijn naaimachine was voor een beurt van de machines. En ja hoor, ik ging voor de bijl. Eerst een metertje bij het wegbrengen gekocht en toen de machines klaar waren heb ik de laatste twee meter van de rol ook meegenomen. Ik was hier zo mee in mijn sas! En dit model tas ben ik ergens tegen gekomen in het centrum. Iemand droeg hem op de schouder, toen dacht ik, zoiets moet het misschien wel worden. maar die tinten waren veel gedempter.
Zoals jullie weten houd ik van kleur! En dan de harde warme kleuren met name.
Lief vind de tas niet zo mooi, het model zegt hij, maar ik verdenk hem er stiekem van dat hij ook de stof niet geweldig vind. Daarentegen is het helemaal Robin haar ding! Zij vind hem super en toen ik vanmiddag mijn Buuf om advies vroeg, was ze ook helemaal tevreden met deze tas.
Ik ga hem nu eens zelf gebruiken. Ik heb al meerdere tassen gemaakt, en altijd voor een ander. Maar wil ik nu echt weten wat mijn opdrachtgevers ervan vinden, moet ik hem ook zelf uitproberen. En in de zomer vind ik zo'n tas wel erg leuk. Ik heb ook al een idee in mijn hoofd voor een wintertas, die wordt wat soberder. En ik heb ook al een paarse tas zo goed als klaar (in mijn hoofd, hahaha). Binnenin deze tas zitten twee zakjes, eigenlijk drie, eentje is opgesplitst in twee gedeeltes. En de andere heeft een rode rits om de waardevolle spulletjes in op te bergen. Ook zit er weer een lint in met een sleutelhanger eraan voor de sleutelbos, om die niet kwijt te raken. Ik vind hem tof! En ik ben er blij mee en omdat ik nog wel wat stof heb liggen is hij ook te koop. Dus als je wilt........ mail me dan even!!!!!(andere kleurcombi's kan natuurlijk ook)

Liefs,


7 opmerkingen:

Carla zei

Ik vind het een SUPER-tas geworden Hannie, daar ga jij de blits mee maken hoor!
Bij Oilily zullen ze er jaloers op zijn hahaha. Dat vogeltje, schattig!
Enne mannen, die moet je niet vragen of ze iets mooi vinden, dat moet je gewoon aan vrouwen overlaten die hebben er meer verstand van ..toch??
liefs,
Carla

Mirella zei

wauw die is heel erg mooi !!
en ik ken dat hoor dat alles al klaar is in mijn hoofd hahaha... nu de praktijk nog ;-D

Annemiek zei

SUPER GAAF!!!!!!!!!!!!!
Kan niets anders bedenken!!!

Liefs Annemiek

fieve zei

Knap gemaakt en een supergave stof!!!

*OLLY* zei

WAUW, wat een mooie rode stof is dat zeg, leuk gecombineerd met dat blauwe stofje en je model tas is helemaal leuk!
Maar die rode stof...prachtig*zucht*

Lot zei

Pururururraaaachtig!!! Niets van aantrekken, het is een bjoetie, lekker dragen. Die stofjes zijn zo mooi!

José zei

Heerlijke kleuren!