15 april 2012

LENTEMARKT WAS SUPER!!!!!!


Voor mijn gevoel was het wel een redelijk goede dag gister op de Lentemarkt in Hattem, maar toen ik vanmorgen de kas opmaakte was ik blij verrast!!! heerlijk is dat toch! hahaha! je haalt vandaag ook dingen terug van wat mensen hebben gezegd en wat mensen wilden zien maar ook wat mensen graag nog gedaan zouden krijgen. Zo krijg ik waarschijnlijk nog een bestelling voor een blondtheemuts.... hihihi! Lijkt mij geweldig om te maken! Toch? Misschien ga ik er al wel vast een maken om te gebruiken bij de theemutsenworkshop op 30 mei! Heb ik in ieder geval wel zin in.
Maar er was ook een jongetje van een jaar of 9. Die was samen met zijn moeder en oma op de markt. Hij koos een mooie roze sleutelhanger uit.... moeder legde uit dat het voor zijn vriendinnetje was. En nee, hij mocht niet bij moeders in de tas, hij wilde hem zelf vast houden... zo lief!
En complimenten die we kregen over de kraam! Ik had weer getroffen met de buren, alletwee erg aardig, de ene kant kende we zelfs uit Raalte, de andere kant verkocht plantjes in rieten mandjes.
De meiden hebben zich ook vermaakt met de dieren, ze zijn in de Molen wezen kijken en er werd gezongen en ook muziek gemaakt. Er werd vooral ook veel gegeten. Je hebt zo'n prettige interactie met de mensen die voorbij lopen, zo gezellig. En ik had oprecht ge├»nteresseerde mensen voor de workshops en de kinderfeestjes. Er zijn veel kaartjes meegegeven, dus maar even afwachten wat ze gaan doen.... me mailen, of niet. Ook zijn er al een paar opdrachtjes gegeven om te maken in eigen stijl. Dat kan natuurlijk! Dus nu ga ik morgen alles uitzoeken en weer netjes opruimen. Ik ben blij dat mijn zus gezellig meegeholpen heeft en ik ben ook super blij met alle bekenden en vrienden (maar ook familie) die even langs zijn gekomen! Iedereen super bedankt! Ook de dames die me geholpen hebben met ideetjes, de voorraad aanvullen en gezellig samen aan het maken zijn geweest! Ik zal kijken of er t.z.t. weer een markt is waar ik gezellig mijn waar kan uitstallen. Zie je op de foto iets wat je nog leuk vind... niet alles is verkocht... of kan nagemaakt worden in eigen stijl! Laat het me weten!

Liefs,

1 opmerking:

Sanne Hergaarden zei

Hoi Hannie,

Je had het zeker erg druk op de lentemarkt, maar je had ook erg veel leuke dingen gemaakt!
Ik zag vanuit de verte al een doek met HAMAWI hangen, ik moest even denken, dat ken ik, maar waar van ook al weer...

Groetjes, Sanne