20 april 2012

GEWOON WEER EEN GESLAAGDE HAAKWORKSHOP!!!


Hoi Hoi,

Gister weer 5 dames heerlijk aan het haken gekregen!!! Joehoe!!! Wat is het toch leuk om te doen en om mensen te leren haken! Sommige dames hadden het haken zo in de vingers, er was een dame bij die ook al een Zpagettitas gehaakt heeft, maar nu wilde ze ook het fijne werk leren! Maar er waren ook dames bij die het nog niet echt in de vingers hebben en die ook nog wel wat oefening nodig hebben. Maar dat geeft niets. De meeste gingen voor een bloemetje en anderen gingen voor een vierkantje. Er was zelfs een dame bij die een dubbellaags bloemetje ging maken en een ander die had net de steken pas door. Knap hoor, ook van het 14 jarig meisje dat ze het wilde leren en dat ze ervoor ging! Ik hoop dat ze ook de tijd nog vind om te oefenen, want het is soms zo lekker om te doen!
Dames dank jullie wel allemaal, ik zal binnenkort data maken voor een vervolgworkshop!

Goed blijven proberen af en toe uithalen, ietsje terug gaan en weer verder gaan! Dan komt het echt allemaal goed. Laten jullie nog wel een keer wat foto's zien wat de resultaten geworden zijn?

Groetjes,

2 opmerkingen:

JETS-design zei

ziet er enorm leuk uit. helaas kan ik (nog) niet haken

Hannie Mars zei

Hoi JETS-design,
Je kan zo een keertje "aanhaken"Is heel gezellig en leuk om te doen en je kan zo thuis verder! En dan hoop je dat je de mooiste creaties kan maken, hahaha!
Groetjes Hannie