20 juli 2011

Nog meer afscheid!

Nog twee daagjes werken en dan komt juf Lotte niet meer bij Robin op school. Dus afscheid van een lieve juf die eigenlijk veel te kort hier is geweest, maar wel een indruk bij Robin heeft achter gelaten!!! Mama, je gaat toch wel iets moois voor haar maken? Maar dan kies ik er toch voor om iets leuks samen uit te zoeken. Het moest een witte handdoek worden. En met bloemen en kleurtjes. Volgens mij is dat gelukt!
Juf Lotte, dank je wel voor je goede zorgen en heel veel succes op de andere school!
Liefs van Robin en haar mama!

En dan had ik voor de juf van Indy ook een "bedankt" gastendoekje geborduurd en zij bedacht dus nu dat ze dat ook wel aan de juf van haar dochter kon gaan geven. Dat is dus voor juf Marlon! Wat een lief gastendoekje is dit geworden zeg! Super leuk en vrolijk!
Lieve juf Marlon, heel veel plezier van je gastendoekje!

En ja voor enkele juffen en een meester in Franiker.....een heel hartelijk bedankt namens Jordy! Hij gaat van school af en een nieuwe toekomst tegemoet. Deze boekenleggers zijn voor jullie, dat als jullie in de vakantie ene boek lezen, dan nog eens aan Jordy zullen denken. wat een schat is hij, dat hij en zijn moeder dit voor meester Andre en juf Jourika en juf Wineke heeft laten maken. Alle meesters en juffen, een hele fijne vakantie!!! En weer goed thuis komen en in september weer gezond naar school!

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen: