27 mei 2011

Avond4daagse laatste avond!Allemaal TOPPERS en KANJERS hadden we gisteravond!!! Het weer werkte mee, de kinderen werkten mee, de papa's en mama's werkten mee, het publiek werkte mee,de C1000 werkte mee, HANSAPLAST met blaren pleisters werkten mee, de mensen die trommeltjes uitdeelden met gezonde snacks werkten mee.
Kortom het was een geslaagde avond! Super leuk!!!

Indy heeft haar 4e avond4daagse gelopen en Robin haar 3e! En ze deden het goed. Alle twee met iemand naast zich, trok elkaar op, motiveerde elkaar en er was geen enkel gemopper en vragen of het nog ver was en  of ze nog langs moesten. Wel kregen we de vraag of het nog lang duurde voordat ze de burgemeester van Zwolle een handje mochten geven. Gelukkig stond hij daar uiteindelijk en zowel Indy als Robin hebben hem een hand mogen geven. De route ging door de binnenstad van Zwolle en dan kom je ook hele leuke dingen tegen. Zoals deze tekst op een winkeltje in de oude binnenstad! Leuk is dit altijd! 

Het was een fijne avond waarbij ze uiteindelijk pas om 22.00 uur in hun bedjes lagen.

Volgend jaar weer, voor Indy de 10 kilometer en voor Robin nog maar een jaartje de 5 kilometer, maar we gaan er wel weer voor met z'n allen!

Groetjes,

1 opmerking:

Collie-Collie zei

Wat goed van de dames en natuurlijk van alle kindertjes die hebben gelopen.

Bridget had het een weekje eerder en die liep ook met een vriendinnetje op en was lekker aan het kwebbelen dat ze haar zere voeten gewoon vergat. Super hè.

Groetjes, Collie