14 augustus 2010

Er worden er morgen twee heel blij!

Al is het alleen van de kleurtjes en de figuurtjes op deze vrolijke vogelhuisjes. De meiden hebben deze vanmiddag geknutseld. Morgen hebben we twee verschillende feestjes bij twee verschillende families. Dus vandaar, denken de meiden, hebben we weer een reden om te knutselen!!! hahaha. Maar lang leve het KRUIDVAT! Want hier heb ik deze vrolijke vogelhuisjes opgepikt. Ze lagen bij de opruiming, al een hele tijd geleden. En dat voor de prijs van €2,99 per stuk. Ik heb er gelijk meerdere gekocht, want wat is dit leuk om te krijgen voor je verjaardag! Ik zou er in ieder geval heel blij van worden en ik denk de vriendinnetjes van Indy of Robin ook wel. Deze worden morgen vergeven aan een tante en een oma, dus die worden morgen verwend.
Fijn weekend allemaal.

Liefs,

4 opmerkingen:

Linda zei

Jeetje, en ik kijk nu even op jouw blog (bedankt voor je berichtje!) en zit meteen kwijlend te kijken bij je vogelhuisjes! How cute!!

Zijn die vogelhuisjes nog te koop denk je? En zijn ze blank en heb je ze zelf gepimpt of waren ze al deze kleuren?

Ik ben momenteel de kamer van mijn zoontje aan het 'pimpen' en heb vandaag een muursticker in de vorm van een boom opgeplakt. Lijkt me leuk daar een volgehuisje 'in te hangen' :)

Hannie Mars zei

Hoi Linda,

Ik keek ook zo verlekkerd naar jou frisse uilenkussen, super is die zeg! Ik ben gek van uilen en zo.

Deze vogelhuisjes heb ik echt voor 3 mnd geleden gekocht, dus ik ben er bang voor. Maar goed, zeg nooit nooit in dit soort winkels. Soms kan je er zo maar nog een tegen komen. En ze waren helemaal voor bedrukt. Ik heb er verder zelf niets aan gepimpt.
Wat je ook kan doen is een houten vogelhuisje van bv HIP HANDWERK.nl kopen en die naar eigen stijl pimpen, zie verderop in mijn blog! Leuk om te doen ook! Groetjes Hannie

8r1id - Bobbeez zei

dat is toevallig, die huisjes hebben wij gisteren ook gemaakt en 1 is er vandaag naar oma gegaan als cadeau voor haar verjaardag. De andere hangt hier nog mooi te wezen!!
De knutselpakketen van de kruidvat zijn bij mijn meiden ook favoriet ;-)

Mirella zei

wauw deze zijn zeker prachtig !!! jammer dat ik ze toen niet heb gezien, mijn dochter zou hem geweldig vinden !!