27 april 2010

Zomerliefderokje van Farbenmix


Hoi Allemaal,

Ik heb dit rokje voor Robin gemaakt. Dit was de stof die ze als eerste aanwees die ze graag voor een rokje wilde hebben, toen ik de buit liet zien van de stoffenspektakel in de IJsselhallen!
Haha en belofte maakt schuld! En dus vandaar dit resultaat. Ik de boord heb ik rood tricot gebruikt en op het middelste voorpand (rokje bestaat uit 6 panden) heb ik dit mooie lintje genaaid. Het is van de markt, ook als nieuwe lintjes meegenomen. Ik vond dit een leuke combi, het lintje met de roosjes en de hartjesstof. Al valt het lintje niet echt super goed op.
De legging is van de HEMA, ook altijd goed. Wit shirtje erop en rood bloesje of jeansjasje en het setje is helemaal goed gelukt! Robin was tevreden. Indy wil hetzelfde rokje in aardbeitjesstof (die van het geboorttekussen van Fleur), dus daar ga ik nog voor deze zomer!

Ik had nog een klein stukje stof over en ook een stukje van het lintje en aangezien ik vanalles nu voor Indy haar nieuwe kamer verzin, is dit canvas schilderijtje dus nu als voorbeeld en voor Robin! Ze kan hem straks leuk op haar boekenplank zetten, of anders toch aan een spijker hangen. Even kijken waar haar wens naar uitgaat ;-).

Liefs,

2 opmerkingen:

Terray zei

Die Robin weet wel wat ze wil!
Enig is haar rokje geworden.
Blaas eens een beetje van je creativiteit deze kant op ;-)

Liefs
Terts

Zussies zei

Wat een leuk rokje, heel leuk met dat kantje. De legging die ze erbij draagt is ook erg leuk zeg, mooie combi!!!