17 april 2010

Disney on Ice

We hadden een "verdeelde" dag. Indy mocht in Zwartsluis dus afzwemmen en Robin is met mij en een vriendinnetje met haar moeder mee naar Utrecht geweest. Daar speelde Disney Prinsess on Ice! Het was al een hele belevenis om met de trein naar Utrecht te gaan.  (die overigens vol zat met prinsessen en hun moeders). De dames mochten verkleed en dat deden ze ook, T. was een prachtige roze prinses en Robin was een echte blonde sneeuwwitje! Dit setje heb ik voor Indy gemaakt toen ze 3 jaar was en ze had een kabouterfeest op het inderdagverblijf. En bij kabouters hoort ook een sneeuwwitje had ik toen bedacht. En nu kan hij gewoon nog een keer. Dit zijn een van de kledingstukken waarvan ik straks met pijn in mijn hart afscheid neem als het niet meer past.

Maar goed.... het was een heel groot feest! Wat een tribunes en wat hoog! Maar wat zaten we mooi en wat konden we alles goed zien!
Tinkelbel maakte alle sprookjes tot leven en Micky, Minnie en Goofy kletsen alles aan elkaar. En ze hebben de echte stemmen van Mickey's Clubhuis en de films zoveel mogelijk gebruikt! Als prinsessen waren er Jasmine, Ariël, Sneeuwwitje, Assepoester, Belle, Mulan en Doornroosje. Allemaal met prins. Gelukkig waren er niet zoveel boze heksen, maar een draak was niet erg, dat kon nog net volgens Robin.
De dames waren helemaal blij met hun doos met popcorn, natuurlijk ook een voor Indy meegenomen. Het was een mooie voorstelling. En nu ligt ons Sneewwitje als een prinses zo heerlijk te slapen!

Liefs,

3 opmerkingen:

Carla zei

Wat heerlijk dat snoetje van Robin, die is duidelijk onder de indruk van Disny on Ice!
Jullie hebben het zo te horen helemaal naar jullie zin gehad, superleuk!
liefs Carla

Collie-Collie zei

Dat was een superuitje!! En het C-diploma is ook behaald. Dus een superdag!!

Groetjes, Collie

Yara & Lianne zei

"Dit zijn een van de kledingstukken waarvan ik straks met pijn in mijn hart afscheid neem als het niet meer past."

Als je nog een afnemer zoekt van dit soort kledingstukken.... Ik weet er wel 2!

Liefs Renate-Joyce