8 november 2012

WAUW!!! Super workshop!!! Theemutsen en memoborden!

 
Wauw!!! Wat was het TOF om te doen! Zo'n mega (16) grote groep, via de personeelsvereniging van Speciaal basisonderwijs De Twijn in Zwolle!
Van het voorjaar wilde we het al een keer doen, maar dat ging niet door dat ik ziek was, ik had toen echt een enorme dikke keelontsteking, maar nu... nu (op een verkoudheidje na) was alles goed. De voorbereiding was goed, de spulletjes die ik had meegenomen waren goed, de borduurwerkjes, de stofjes, de lintjes, knopen... super! En iedereen heeft iets super moois mee naar huis genomen. Sommige waren al helemaal klaar, anderen moesten thuis nog een beetje aan de slag, maar ook dat zou goed komen! En dan kan je zien, wat een mooie verschillende mensen er zijn. Allemaal verschillende stijlen, smaken en soorten. de ene maakte een haarknipjesbord voor de dochter, lekker in het roze en oranje, de andere maakte de combi van Amerika/ Holland, de volgende maakte een vrolijke gebloemde. Een van de dames maakte hem bijpassend bij al een bestaand schilderij die al in haar kamer hing, weer een met zwart witte koeienvlekken met rood tinten erbij.
Ik hoefde alleen af en toe een smaak te bevestigen en een tip hier en daar te geven, het was super leuk!
Enne als de dames enthousiast zijn, dan ben ik dat ook zeker.... en dat was dus het geval, er was een zeer goede sfeer!
De onderste twee foto's zijn foto's van twee theemutsen. De theemutsen waren zeker in de minderheid, maar ze waren er niet minder om hoor! Mooie resultaten. Jammer dat ik niet alles hier kan laten zien. Ik zal ook nog wat foto's op mijn facebook zetten.
Dames, als jullie me nog een keer nodig hebben, dan hoor ik het graag, bij deze allemaal heel erg bedankt voor de super middag!!!
 
Groetjes,
 

2 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Ziet er supergezellig uit en wat een grote groep zeg, 16 dames... wauw!!

Leuk al die verschillende stijlen en smaken.

Groetjes, Collie

Collie-Collie.com zei

Ziet er supergezellig uit en wat een grote groep zeg, 16 dames... wauw!!

Leuk al die verschillende stijlen en smaken.

Groetjes, Collie