21 november 2012

FEESTJURKEN!!!

 
Hoi Hoi,
 
Bij een feestje horen feestjurken!!! En jawel, ik heb er twee gemaakt voor het feest van opa. Opa werd 65 jaar en we gingen uit eten. Dus echt reden om iets leuks en nieuws aan te doen!
Voor mijzelf heb ik een jurk uit de Ottobre Woman gemaakt van herfst winter 2012, nummer 3 de Timelesse and Cozy dress! Heerlijk zit hij. Een tricot van Herbert Textiel, blauw met een licht stipje. Jeansjasje erop, of mij blauwe leren jasje en dan leuk pimpen met kleurrijke sieraden!
Indy heeft de foto's gemaakt. Als je de kids vraagt om te poseren, dan moet je er zelf ook aan geloven, niet dan? was leuk om te doen!
En dan heb ik het jurkje van Robin afgemaakt. Dit is ook meteen een Kerstjurk! Dan ben ik daar ook alvast klaar voor. Het is het model uit een oudere Ottobre, de winter van 2008. En dan is het de Nana gebreide jurk, nummer 37. Met het shirt 36 Tania T shirt eronder.
Ik heb daar meteen wel meerdere shirts van gemaakt, leuk en snel klaar!
Het materiaal van de jurk van Robin is een NickyVelours, heerlijk warm en cozy voor de Kerst en toch feestelijk! De broche is gehaakt, op verzoek van Robin, bijpassende lintjes eraan, roosje erop en klaar!
Zo en nu op naar een Mareen, en de kerstworkshop voor de BSO voorbereiden!!!
 
Liefs,

3 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Heeeeeeel erg leuk!

Collie-Collie.com zei

Ah!! Dat zijn nog eens vrolijke feestjurken en lekker warm!! Hahaha, ben ik niet de enige die aan het poseren is met zijn creatie :)

Groetjes, Collie

Terray zei

Ik vind die foto van jou zo mooi...niet eens zo zeer de jurk, ja tuurlijk is die mooi. Maar jij straalt zo mooi :-)

Groetjes
Tertia