8 augustus 2012

Workshop in voorbereiding!


Alelreerst, sorry, sorry, sorry, ik had echt wel eerder van me kunnen laten horen, maar het is er niet van gekomen! Facebook en Twitter houd ik keurig bij, maar bloggen... dat heb ik nog niet uitgevonden om dat via mobiel te kunnen, helaas, anders had ik echt al wel vaker geblogd.
Maar ik heb wel genoeg om te laten zien!

Ik ga zaterdag 8 oktober naar Oldenbroek, naar het buurthuis om daar een workshop te begeleiden op de cultuur dag in Oldenbroek dus!
En daarvoor kan je je inschrijven. Hoe... dat kan bij het buurthuis zelf. Of mail mij voor meer informatie via de mailknop boven aan deze pagina.
Wat gaan we doen... we gaan met vilt werken. En dat is leuk, want je kan daar heel veel mee doen!
Ik ga je leren roosjes te maken. Deze roosjes kan je gebruiken als ringen, broches, haarknipjes, haarbeugels en meer... als je je creativiteit maar gebruikt. Wat is het mooiste ervan? DE KLEUREN, het verwerken, de snelheid, prettig materiaal, geen naaimachine nodig en het materiaal leeft een beetje...... Ik vind het super leuk! Hierboven zie je de ringen.

Dan zie je hier het haarknipje. en ik denk dat je zo ook wel de voorstelling van de broche en de haarbeugel kan maken!
En hier zie je enkele voorbeelden van de tasjes die we op de andere dagdeel gaan maken. Dus twee verschillende workshops op twee dagdelen!
Ook laat ik daar verschillende haakvoorbeelden zien, omdat er ook interesse is in de haakworkshops. Dus dat is ook mogelijk om je daarvoor op te geven. De data en de agenda komt binnenkort online!
Heb je de agenda gemist, laat het me dan even weten, dan kan ik je mailen!

tot (hopelijk) snel!
(ook al gaan wij nog wel vakantie vieren!)

Liefs,


1 opmerking:

Zaanse Zolder zei

Dat wordt vast superleuk !