3 december 2011

Het kleinste cadeautje is vaak ook het mooiste cadeautje!

En ja hoor, altijd als opa en oma begin december op de koffie komen, dan komt Zwarte Piet ook een zak met cadeautjes brengen! Hoe kan dat toch? En of we schrokken vanmiddag, na flink en hard gebonk en geknal en geknetter van de pepernoten in de gang, stond er toch twee zakken voor de deur!
Indy kon de zware tas net tillen en Robin had de zak mee naar binnen genomen. Een genot op die snoetjes te zien!
Maar zo snel als vandaag waren de cadeautjes nog nooit uitgepakt geweest! En ja, de tweede foto zegt genoeg! Deze oorwarmers gingen vandaag niet meer van haar hoofd! Eenmaal in bed kon ik toch nog voorkomen dat ze op haar hoofdje bleven staan. Wel mocht de nieuwe pyjama aan die Sinterklaas had meegenomen.
Indy heeft een boel leuke stoere dingen gekregen, waaronder deze verrekijker. En meteen is ze begonnen aan een achtbaan van Knexx. Ook heeft ze al enkele stenen weg gehakt om een fossiel op te graven. En ook al behoord ze tot de minder gelovigen, toch vond ze het super spannend. En heel lief bedankte ze me aan het eind van de avond, en ook zij kroop in haar nieuwe pyjama in bed, op weg naar dromenland. Waarover zal ze dromen? Stoere dingen als fossielen, of misschien toch nog wel een beetje van Sinterklaas??? Dat mag hoor Indy! Droom maar lekker.

Liefs, mama.


Groetjes,

3 opmerkingen:

Kaatje zei

wat een toffe dag!!! Ik moest zo lachen met de oorverwarmers! Kaatje vond die onlangs ook in haar schoentje, ze is er dol op, zou er zelfs mee gaan slapen!
Fijn weekend nog!!

Zaanse Zolder zei

Wat is het toch een heerlijk feest hè, zeker als ze er nog helemaal in opgaan.
Inmiddels is de jongste ook van het geloof af... hoewel... spannend is het nog allemaal wel.
Ben benieuwd hoe het morgen zal gaan als hier ineens op de deur wordt geklopt.

Lot zei

Ahww, wat lief zeg!