12 december 2011

BSO KERSTWORKSHOP WEER GESLAAGD!!!

Wat is het toch heerlijk om zo te genieten van de knutselende kinderen die zelf ook hele fantastische ideetjes hebben om wat te maken met het materiaal wat e op tafel ligt! TOP!
Ik had kleine styropor kegeltjes om denneboompjes te maken, zoals je op de onderste foto ziet.
Maar nee, een van de jongens kwam op het idee om van een denneboompje een engeltje te maken. Ik had nl. ook kleine styropor balletjes mee genomen om met cocktailprikkertjes en wol sneeuwsterren te maken. Het is toch een schattige engel?
 De pompoentjes zijn sneeuwballen, en verder kon er met de BIG SHOT een stansapparaat voor vilt en rubber en papier, geknutseld worden.
Voor dit apparaat heb ik verschillende figuren in verschillende groten. En daarmee kan je weer heel leuk kerstornamenten maken. Met die figuurtjes, wordt weer naar hartenlust gecreëerd! Super! Er werden sterren gemaakt en kerstballen, en hartjes, van vilt, maar ook van glitterrubberplaat (gekocht bij de Zeeman!) De meiden waren gek van de glitters, de jongens kozen liever voor het vilt, en de wol. En ik blijf me erover verbazen wat de jongens ( en meiden) doen en kunnen! Heerlijk! Wat een creativiteit was er vandaag weer! Ze kregen allemaal een lang stuk wit bolletjes garen. Hieraan konden ze de zelf gemaakte ornamenten hangen, zodat deze slinger in de boom gehangen kan worden, of voor het raam, of op hun slaapkamer.... mogelijkheden te over!
Iedereen die vanmiddag heeft meegeknutseld super bedankt, maar ook BSO Het Klokhuis, ook jullie bedankt dat ik weer een keertje langs mocht komen! Leuk! In januari ga ik op een andere locatie ook op een BSO een workshop doen! Heb ik ook al wel zin in. Het wordt wel weer een winterworkshop, maar hoe en wat... .dat vertel ik nog even niet.

Lieve groetjes,

1 opmerking:

Els zei

Wat een creaties zijn er uit die kleine kinderhandjes gekomen! Wat een plezier zullen ze er aan beleefd hebben.