11 december 2011

Al vast een klein voorproefje!

Hallo allemaal,

Iedereen is meteen druk met de kerstsfeer in huis te halen, nadat HIJ weer terug is naar Spanje. Zo ook hier. Ik was er voor de Sinterklaas al druk mee, want ik mag morgen en workshop geven op de BSO Het Klokhuis. Dat is de BSO van mijn meiden, het is van Landstede Kinderopvang hier in Zwolle en omgeving.
Ze doen vaak hele leuke dingen, maar nu mag ik een van die leuke dingen zijn! Op de planning sta ik als VERRASSING!!! Leuk! We gaan dus ook iets maken wat met de Kerst te maken heeft natuurlijk. Ik heb ook een Big Shot stansapparaat gekocht. juist om dit soort workshops op te gaan leuken! Kinderen kunnen dit apparaat prima bedienen, Indy en Robin leggen ieders uit hoe het moet en ze assisteren er natuurlijk ook bij! Ik heb ook al de nodige op voorraad gestanst dat ze ook meteen aan de gang kunnen! En ook enkele voorbeelden gemaakt.
Ik neem mee, wol, wit bolletjes wol, vilt, naaigaren, lintjes, lijm, styropor figuurtjes, cocktailprikkers. En ja.... wat het uiteindelijke resultaat zal zijn, dat kan ik jullie dinsdagavond pas laten zien.

Fijne zondag,
groetjes,

3 opmerkingen:

Els zei

Dat ziet er erg leuk uit Hannie!!
Ik ben benieuwd hoe je afbeelding twee hebt gemaakt?? Wil je het me uitleggen? Ik denk dat ouderen dit ook leuk vinden om te maken?

Hannie Mars zei

Hoi Els,

Het boompje is gemaakt van een styropor ondergrond. Deze heb ik bij de XENOS gehaald. En dan van boven naar beneden, met twee draade tegelijk. Eerst een knoopje maken in beide samen met een speldje op het puntje van de boom vastzetten, ook een beetje lijm gebruiken. En dan draaien, naar beneden, met twee draden tegelijk. Onderaan ook met een beetje lijm en een knoopje vast zetten en hup, klaar is je spiraalboom!

groetjes Hannie

Zaanse Zolder zei

wat leuk, inderdaad de middelste is erg grappig.