14 februari 2011

Verjaardag van Robin gevierd voor Familie!Zo, en daar was de taart op zondagmorgen! Robin vroeg nog wel even voor de zekerheid of de taart wel echt zou komen! ;-)
En ja hoor, daar kwam de auto van mijn collega de straat inrijden en Robin was blij en verlegen tegelijk! Het is een supertaart en mooi!!! Helemaal wat Robin wilde! Een mooie Hello Kittytaart, een Hello Kitty die danst en ook nog eens met mooie roosjes versierd was! Super! Langs de zijkant zaten allemaal hartjes en Robin heeft ze geloof ik allemaal zelf opgegeten.
Ze is helemaal verwent hoor. Alles vind ze mooi en leuk en speelt graag met de hamstertjes en brieven heeft ze ook al geschreven, eentje voor mama natuurlijk, maar ook eentje voor een vriend van ons die voor langere tijd in Amerika woont. Zo schattig. Nu is ze jurken aan het ontwerpen. En dat doet ze net als mama. Die heeft een jurk voor  de babyborn gemaakt, net zoals ik probeer ieder jaar te doen. Een zelfde soort jurk als de verjaardagsjurk. Eigenlijk zou ik dan een Spaanse jurk moeten maken, maar dat zag ik echt niet zitten op zo'n kort termijn. Maar de baby born heeft een mini elodie aan! Super gaaf! Er moet nog wel een klittebandje aan en een smal schouderbandje, maar hij is net als haar kerstjurk geworden. Zo mama (Robin als poppenmoeder) als baby (born) hahaha. Hij is wel erg leuk geworden en hij staat haar ook erg leuk ;-)
Zo, nu op naar een beetje rust.

Liefs,

1 opmerking:

Collie-Collie zei

Van harte gefeliciteerd met Robin!! Ze straalt op de foto. Wat leuk als ze zo blij is met alles wat die dag aan verrassingen komt. En die taart, mjammie, die is super!

Relaxe!!
Groetjes, Collie