9 februari 2011

Hiep hiep hoera, Robin 6 jaar!

En ja, van ons heeft ze dus de jurk met "hakken" gekregen. dat was toch wel het allermooiste cadeau ooit! Super toch! ;-)
Enne de Zhu Zhu pets, hamstertjes die "lopen" in een baan en bol. Dat is ook geweldig. Het is haar nieuwste huisdier! Hopen dat ze er goed voor zorgt. vanmorgen ook meteen op school trakteren natuurlijk. Op ijsjescakes. Helemaal goed. Zelfs juf had dit nog niet eerder gezien. En dat terwijl gisteren de meiden op naailes zeiden dat ze in Frankrijk overal te koop zijn ;-). Maar Robin vond het leuk om te helpen en om te trakteren, goed zo.
Vanmiddag meteen het kinderfeestje erachter aan. Robin had een Sjieke Dames High Tea Party!
Dus hadden we opa gevraagd of hij iets in elkaar wilde knutselen. En kijk een hoe super opa weer is geweest? 8 etagaires heeft hij in elkaar gezet en zilver gespoten. Helaas voor oma was dat verf spuiten niet zo'n succes, ze had het bijna twee dagen zeer benauwd in huis, nadat opa op zolder had gespoten. ;-( Sorry oma!
De meiden hebben de etagaires versiert, cakes versiert, chocolaatjes gemaakt, nagels gelakt, een dikke diamanten ring gekregen, make up opgedaan en ook nog gespeeld en patatjes gegeten! Het was een super leuke middag. En nu ben ik moe, maar ook voldaan, net als papa en Robin ;-). Op naar zondag als alle ooms, tantes, opa's en oma's en neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes komen. We kijken er nu al naar uit!

Liefs,

5 opmerkingen:

Kids & Dolls zei

GEFELICITEERD met Robin!

Super, zo'n gezellig meiden feest!

Groetjes Geriene

Anoniem zei

Ja, de cakejes wel maar dan zonder stokjes erin hoor!!! (madeleines)

Groetjes van Judith14 (zoiets als Bertha12)

Collie-Collie zei

Gefeliciteerd met Robin!

Super, zo'n Sjieke Dames High Tea Party!! Wat een superschoentjes met hak, jurkje past er perfect bij!

Groetjes, Collie

frunnik zei

Heel hartelijk gefeliciteerd, ze ziet er schitterend uit!!

Groetjes Arjanne

KunstUndGlas zei

So sweet!
Greetings from New Zealand
Christine