19 februari 2013

Robin is 8 jaar!!!

 
Het is al weer even geleden dat Robin 8 jaar is geworden, maar het is niet iets om niet over te bloggen, want het was een super verjaardag!
Vrijdag had ze het feestje en met een stel meiden en ze hebben heerlijk gesmikkeld van de gemaakte cupcakes. Daarna aan de knutsel. Ik had al hartjes beplakt met vilt. (gezien de tijd) Deze hebben ze versierd met vilten bloemen en blaadjes uit de Big Shot! Zo leuk zijn ze allemaal geworden! Heel kleurrijk! Ze hebben heel goed eerst bepaald welke bloem waar moet komen, welk blaadje bij welke bloem hoort. Bloemen bij elkaar zoeken en daar in het midden een splitpen om een mooi bloemenhart te maken! Super resultaten al zeg ik hetzef! :) En ja, de laatste foto ben ik, bezig  om een vriendinnetje te helpen met een bloem in elkaar te zetten.
Daarna heerlijk Discobowlen en patatjes eten!! En toen zaterdag was de dame echt jarig! Dit hebben we gevierd met de Mac, samen met een vriendinnetje. en zondag.... daar was alle visite, alle ooms en tantes, opa's en oma's, vriendjes en vriendinnetjes..... een huis vol! Maar genoten, dat heeft ze! En wij ook! Op naar een mooi nieuw gezond, gelukkig levensjaar!
 
Liefs,

2 opmerkingen:

De KnutselFrutselOma zei

Gefeliciteerd!
En wat een leuke verjaardag is het geworden :-)
Een en al creativiteit!
Top!

Groetjes Ingrid.

Vlijtige Lies zei

Nog gefeliciteerd en wat een prachtige doosjes.. Erg vrolijk en bruikbaar.