19 februari 2013

Kinderfeestje Jaimy, 11 dames van 11!!!

 
En dan wordt je uitgenodigd om naar een feestje te gaan van een lieve jonge dame die al wel een tijdje geleden jarig was, maar haar feestje moest nog gehouden worden.
Ze had 11 dames uitgenodigd, die er klaar voor waren om gezellig met elkaar aan de slag te gaan. Nou.... en gezellig was het! Muziekje erbij aan, spulletjes op tafel en hup.... aan de slag!
Wat we gingen maken? Die boekjes die je op de bovenste foto ziet. En daaronder zie je de dames serieus aan de slag. Fijn dat ze al ietsje ouder waren, want naaien, dat lukt hen gelukkig super goed!
De boekjes konden ze voorzien van stofjes naar eigen smaak en inzicht. Dan de voorkant versieren naar wat ze mooi vinden. Ik had van alles mee, van bloemen, hartjes, visjes, lintjes, kantjes, bandjes en kwastjes.... erg leuk om te zien wat ze belangrijk vinden en mooi! Wat een verschil in smaak en creativiteit! Ik ben super trots op hun resultaten! Kijk hieronder maar.


Lieve Jaimy, dank je wel dat ik op je feestje mocht zijn!
 Ik hoop dat je het leuk vond, ik in ieder geval wel! Ik vond het super dat ik bij je mocht zijn. Dank je wel! Doe je de groetjes aan al die leuke vriendinnen van je?
 
Lieve groetjes,
 

1 opmerking:

De KnutselFrutselOma zei

Dat ziet er inderdaad heel creatief uit.
En dat voor dames van 11 jaar, echt knap hoor!

Groetjes Ingrid.