9 juli 2012

MEESTERS EN JUFFENDAG!!!


Allereerst, sorry dat jullie de nek bijna verdraaien, dat de foto's op de kop staan! Ik heb er alles aan gedaan om ze rechtop te krijgen, maar ze zijn me hier vandaag een potje eigenwijs, dat ik de handdoek in de ring heb gegooid! Pffff!!!
Maar goed... vandaag hebben de meiden op school hun meesters en juffendag! Dat wil zeggen dat ze de verjaardagen van alle meesters en juffen tegelijk vieren! En dat betekend FEEST!!! De vlaggetjes hingen al buiten, binnen was het versierd, spelletjes zijn gepland, lekkers staat klaar, juffen zijn verkleed, natuurlijk de kinders zijn verkleed! Heel leuk allemaal!
Robin heeft haar Spaanse jurk nog een keer maar aangedaan en Indy haar judopak!
En wat hebben we gemaakt voor de meesters en juffen... doosjes.... en wat heb ik nu net niet op de foto gezet... een doosje! hahaha! Is wat, ik maak werkelijk waar overal foto's van, maar helaas.... hiervan vergeten! Het zijn 3-hoekige doosjes, met daarin 3 chocolaatjes, een lintje erdoor en daar deze boekenleggers aan. De meiden hebben zelf de keuren bepaald wie welke kleur mag hebben. Ook hebben ze voor Meester Hans en Meester Marinus een sleutelhanger. 
Ook zijn er ene paar naar Friesland gegaan om daar de juffen blij te verrassen, en er is er een naar een andere school hier in Zwolle gegaan! Dus juffen, vele leesplezier en die bladzijden hoeven geen oortjes meer!!!

Liefs van Indy, Robin en Hannie!