9 juni 2012

MAAK HET VOOR MAUD!!!

Via Twitter (ik ben hamawi1971)  kwam ik bij een berichtje terecht van Lotte! Lotte is een kennis die al op het kinderdagverblijf werkte waar ik mijn meiden toen ze daar nog jong genoeg voor waren naar toe bracht. Ze kwam bij mij op naailes en nu heeft ze zelf ook een klein kaboutertje!
Ze houd een heel gaaf blog bij. Ze verteld zo grappig! Ze is heel puur en gaaf en een mooi hard, veelal voor anderen. Zo heb ik haar leren kennen. En nu heeft ze dit gaaf initiatief op poten gezet! Voor Maud. Vele mensen in Zwolle en omgeving kennen Maud. Niet persoonlijk, maar wel van de Maud voor leven Stichting! Of bij de bakker; het Maudbrood... of via de BSO, een collecte voor Maud. (Robin doet ook mee!)
Nu is de oproep voor Maud, het meisje van 2 jaar dat een heel vervelende ziekte heeft.... een Neuroblastoom is een kinderkanker die slecht te genezen is. In Nederland kunnen ze haar niet helpen helaas, maar in Amerika is er een verdubbeling op haar overlevingskansen. Ze gaan hier in juli of augustus naar toe. De kosten voor de behandeling worden vergoed door de verzekering, maar het verblijf het gezin niet! Nu is daar dus geld voor nodig, heel veel geld.
En dan komt het nu waar Lotte voor gaat!
Zij roept alle creatievelingen op om iets te maken, dat op te sturen door een mailtje te sturen naar maakhetvoormaud@gmail.com
En zij gaat het verkopen op een braderie in Zwolle!
Dus ik roep bij deze mensen op die dit ook willen doen! Voor Maud en voor Lotte!!! En als je niet creatief bent, dan roep ik je bij deze op het blog van Lotte in de gaten te houden wanneer ze waar staat en haar kraam leeg te kopen!!! :-)
Deze inzendingen gaan naar Lotte haar kraam;

En er zal nog een memobord bij komen! Lotte Succes met de voorbereidingen en de verkoop!!!

Lieve groetjes;

2 opmerkingen:

Karin zei

Wat een prachtige spulletjes heb je gemaakt voor Maud!

Kims kaartjes zei

Wat chique
Hoe doe je dat op die labeldoekjes, die mannetjes??