25 februari 2012

GEMAAKT DOOR EEN DEELNEMER AAN DE ZPAGETTIWORKSHOP!!!

Hoe cool is het om deze tas zelf te maken! Ik vind het super knap en leuk geworden! Deze tas heeft een van de dames van de workshop gemaakt. En dat terwijl er een heel stuk van de lap uitgehaald moest worden, omdat ze heel stiekem iedere toer wel iets geminderd had. Tja, dan krijg je hem nooit zo recht en mooi! Er zit een mooie binnenvoering in. Een grijze, met aan het mobielzakje dat aan de binnenkant zit een rood lintje, voor de show =).
Ik heb een heel klein beetje meegeholpen, want het gaat al snel pijn doen als je niet goed geoefend bent. En geen kracht genoeg hebt in de handen. Geeft helemaal niets, maar hij is af. En dat kleine stukje wat je naast de tas ziet liggen, dat is eht enige wat er nog van over is gebelven, van de hele bol! Goed uitgemikt, toch?
 Haar man die zat van de week verbaasd te kijken dat zijn vrouw 's avonds in een keer aan de grote tafel ging zitten haken! Hij vroeg zich echt wel het een en ander af waar het mis was gegaan. hihihi! Grappig toch. En ik geloof echt dat we een verslaafde hebben alhier. Dat is niet erg, als er maar mooie dingen uit voort komen! Erika veel plezier van je tas!
Liefs,

Geen opmerkingen: