21 maart 2010

Verjaardag Indy!


Hoi Allemaal,

Vandaag hebben we Indy haar 7e verjaardag gevierd en dat was te zien aan het meisje!!! Om half 7 was het al dat ze "honger" had, en na 4 keer haar terug te hebben gestuurd is het dan ook eindelijk zo ver dat het tijd is dat we uit bed kunnen. Uiteindelijk heeft ze haar ontbijt pas om 8.00 uur gehad, want o jee, die cadeautjes waren toch wel erg interesant!
Het enige wat ze vandaag aan had wat ik zelf gemaakt heb is de button met de 7 erop! Maar daar was ze wel erg blij mee!
Ik had wel een rokje willen maken voor Indy en een verjaardagsshirt. Dat is ook wel gelukt, maar bij het stofje wat Indy heeft uitgekozen voor de rok is niet goed een kleur te combineren voor een shirt. Dus het is een apparte rok geworden die ze lekker in de zomer kan dragen met een wit shirt erop. Of juist lekker knal groen of hard blauw. Ook heb ik de verjaardagsshirt af met een mooie Fullcollor taart applicatie. Het ziet er erg leuk uit. Dit is weer een antonia van Farbenmix. Deze zit Indy gewoon erg mooi en zo in combinatie met al die kleurtjes doen het goed.  Deze gaat dinsdag aan naar school als ze jarig is en dan hoop ik er nog een Ivy broek klaar te hebben voor haar, eentje die er erg mooi bij past!

We hebben een mooie hartjescake gebakken voor de neefjes en nichtjes.
Er liggen 7-tjes bij die ik geborduurd heb, zoals voor iedere verjaardag, die ik aan de deur en vlaggenlijn heb gehangen voor extra decoratie.
De vlaggenlijn is helemaal van Indy, want haar naam staat erop en ik heb haar de stofjes laten uitzoeken.
Op de roze vlaggetjes heb ik blauwe bloemetjes gehaakt en op de blauwe ent andersom.
Hiermee laat ik allemaal mogelijkheden zien wat je met de vlaggenlijn kan doen! Dit valt onder de categorie exclusieve vlaggenlijn.
Nu op naar dinsdag, naar de tractatie want daar maakt Indy iets heel erg leuks van! Let maar op!

Liefs,

1 opmerking:

Collie-Collie zei

Van harte gefeliciteerd met Indy!! Leuk zo'n hartjescake, zeg!! Zal heerlijk smaken, mjammie!!

Groetjes, Collie