24 maart 2010

Verjaardag Indy, De echte dag!

Hoi,

Ik heb voor de tractatie van Indy op school al heel veel leuke dingen bedacht, maar Indy had deze tractatie in een boek gezien. Dat was in december en vanaf dat moment wist ze het dat het dit zou worden. Deze "eierkoekmuisjes", met een rode dropveterstaart en tumtumneus!!!!
Om dat te tracteren had ze het grote dienblad nodig, anders pasten de 30 muizen er niet op! Maar dat dienblad was zo saai!!! Dus opgepimpt met een kleedje! Zigzagbandje erlangs, borduurtje erop en hij oogt meteen wat vrolijker! Deze kan de komende tractaties wel weer mee, oppimpen en hergebruiken noemen we dat!
Op de onderste foto's zie je dat de Ivy (model van Farbenmix) broek voor Indy af is. Ik was er vorig jaar al mee begonnen en dat is toen niet afgekomen. Gelukkig nu wel, al is hij nog aan de ruime kant. Indy heeft geen billen en taille, ze is zo smal dat ze met haar 7 jaar nog steeds in de 122 maat past!!! Is toch wat? Maar voor de lengte heeft ze toch echt groter nodig.
Wat het mooie aan deze broek is, is dat hij van een oude broek van mij gemaakt is. Dus die was niet meer hip en nu is mijn broek getransformeerd naar een broek voor Indy. Valt ook onder de categorie hergebruik, net als het dienblad! Eigenlijkniet meer leuk of goed om te gebruiken, pimpen en hergebruiken en klaar!!!!

3 opmerkingen:

Carla zei

Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Indy!
Een prachtige broek en een schattige traktatie je bent er weer druk mee geweest!
Een heel fijne dag toegewenst en liefs,
Carla

Collie-Collie zei

Wat leuk die muizen!! Die moet ik onthouden voor als Bridget volgend jaar 8 wordt! En inderdaad je blad ziet er met zo'n vrolijk kleedje weer up-to-date uit! De broek is ook mooi geworden. Lastig hè, als kinders smal zijn, vooral met broeken, dat wordt dan zo hobbezakkerig, maar deze zit mooi!!

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Indy en wat ziet ze er stralend uit in haar prachtige verjaardagshirt! Wat een leuke traktatie heb je ook gemaakt. Wel leuk voor de kids zo'n handige moeder!