12 september 2013

TILDA WORKSHOP CLUBDAG


 
 
 
 
Hoi Allemaal,
 
Veel van de clubleden zullen misschien wel nieuwsgierig geworden zijn wat we met de clubdag met de Tilda workshop zullen gaan maken. Nou het is iedere keer weer heel leuk om iets uit te zoeken, maar wat is het nu het leukste.... en wat kan in de twee uurtjes die ervoor zijn... wat hebben we al gedaan..... en zo meer!
Er komen een tiental boeken op tafel, en een setje met bladzijmarkeerders. Een kopje thee, een heerlijk koekje en dan... bladeren maar!
Op zoek naar net dat ene wat leuk zal zijn voor een boel dames. Waar misschien een beetje uitdaging in zit, of wat gewoon heerlijk naaien is en gewoon niet ergens aan hoeven te denken. Heerlijk met de mede-naaisters in het groepje bezig zijn met hun hobby!

Dit jaar heb ik gekozen voor het ronde Tildakussen. Een sjiek, elegant, maar ook lieflijk en een beetje brocante kussen. Ik heb er mijn blauwe versie van gemaakt en ik ben nog met een lilaversie bezig!
Die wordt ook mooi!
En voor het vliegend varken. Die stond al enige jaren op mijn lijstje en ik wilde hem zo graag zelf nog eens maken en daar krijg ik nu de kans voor. Ik hoop dat jullie hem ook leuk zullen vinden en deze ook gaan maken.
 
veel keuze plezier met al die leuke workshops!!
 
Liefs,
 

Geen opmerkingen: