15 augustus 2013

HAAKWORKSHOPS in September en November

 

 
Hoi allemaal,
 
Je ziet zoveel moois op haakwerkstukjes voorbij schieten op het internet, maar ja, jij kan het nog niet zo goed! Niet getreurd, geef je dan snel op voor een van de twee haakworkshops bij HAMAWI, Hannie Mars!
Ik leer je dan in een avond hoe je de basissteken kan maken, geef uitleg over de handgreep van de haaknaald en meer, maar ook over hoe de steken heten, hoe ze beschreven worden in een patroon en hoe je die het beste kan lezen. Je krijgt een setje met instructie mee om thuis verder te gaan!
Let op, ik geef er twee en geef dan aan wat je zou willen leren. Het gaat om twee verschillende avonden;
 
Donderdagavond 19 september gaan we een begin maken aan een heerlijke omslagdoek of col. Deze les kost € 16,= en je krijgt uitleg een haaknaald en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Voor deze avond kan ik het advies geven om zelf je garen te halen, omdat dit heel nou luisterd naar wat jij mooi vind. Bij aanmelding krijg je hierover meer informatie.
Deze avond start om 19.30 uur tot 21.30 uur. Je hebt je col of omslagdoek dan helaas nog niet af, natuurlijk, maar je kan zo goed verder gaan thuis, dat je het werkstuk niet meer aan de kant wilt leggen!
 
De tweede avond is op 14 november. Dit is een avond dat je een bloemetje of een Granny Square leert haken, de beginselen van alle haakwerkstukjes die je overal al ziet!
Deze avond krijg je vol met een instructiesetje, een haaknaald, twee bolletjes garen en natuurlijk ook hier koffie, thee en wat lekkers!
De kosten zijn nu € 18,50 en we starten om 19.30 uur tot 21.30 uur.
Heb je zin om je op te geven met je moeder, zus, schoonzus, vriendin of buurvrouw, laat het me dan even weten via hanniemars@kpnmail.nl of de knop boven aan deze blog!
 
Liefs,

Geen opmerkingen: