25 mei 2013

KINDERFEESTJE EMMA 7 JAAR!!! HOERA!!

 

 

 
Hoera!!! Emma was jarig en dat was al wel weer een tijdje geleden, maar ja, ze ziet er wel echt jarig uit, vinden jullie niet?
De mama van Emma heeft mij uitgenodigd, als verrassing om met de dames en heer iets leuks te maken voor haar feestje. Natuurlijk wilde ik dat doen!
En toe ik aan kwam rijden werd ik vrolijk onthaald door een tal van blije kinderen! Zo heerlijk om te zien! Dat maakt mij alleen al blij! Haha!
En toen ze gingen raden wat ik kwam doen, werd het al snel de clown.... nou nee..... maar ik had wel een dikke koffer bij me.... wat zou ik dan komen doen?
KNUTSELEN!!! Wauw.... dat zagen ze nadat ik de spulletjes op tafel ging zetten. Eerst dachten ze nog aan schilderen, maar toen knutselen! Super!
En wat hebben ze mooie wel overdachte keuzes gemaakt. Wat past bij elkaar, wat vind ik mooi, wat moet toch anders, welk lintje en welke bloemen???? Hmmm, zodra de keuzes gemaakt zijn over naar het plakken, ze gingen als een speer te werk. zo mooi om te zien, die geconcentreerde gezichtjes, hier en daar een puntje van de tong uit de mond, gaaf. Ik wordt hier altijd zo blij van!
En Emma, die vond het geweldig.
Een van de dames had de volgende dag nog een kinderfeestje, of ik ook daar kwam knutselen met ze. Helaas...... vandaag ga ik mijn eigen ding doen. Emma en Ines, dank je wel dat ik op jullie feestje mocht zijn, ik vond het erg gezellig!

Op naar een volgend kinderfeestje...
Tot snel!
 
 
Liefs,
 
 
 

Geen opmerkingen: