16 april 2013

Jaa, we kunnen ook zelf mooie chunks maken voor de drukker armbanden! Nieuwe workshop!


 
 
Ja, dit zijn allemaal zelf gemaakte chunks! Je kent ze wel, die leren armbanden waar iedere keer een andere drukker op kan! Zo mooi, zo leuk, maar ook eigenlijk best wel een beetje duur als je de originele chunks hebt. Maar daar is nu toch ook een hele leuke oplossing voor! Zelf chunks maken! En dat kan je bij mij doen! Samen met een vriendin, buurvrouw, zus, schoonzus, moeder, dochter... noem maar op, wie je ook gezellig vind, neem je mee. Dit kan je ook als cadeautje geven, een workshop samen gezellig chunks maken! Wat ga je doen op de workshop?
Je maakt met  verschillende technieken 6 chunks (drukkers voor op de leren armband of ring of misschien wel een ketting). Dan heb je een hele voorraad erbij, in 1 avond, met dat wat jij mooi vind! Dit heb jij zelf gemaakt! En dat is natuurlijk heel erg leuk!
De kosten voor deze workshop is € 27,50 per persoon.
Heb je nu niet zo'n mooie armband, niet getreurd, ik heb ook leren armbanden, sleutelhangers, ringen en kettingen te koop.
De ring die je hierboven op de foto ziet, of de armbanden die hierboven zijn afgebeeld, maar ook de sleutelhanger, die bied ik ook voor een vriendelijk prijsje aan tijdens een workshop.
Dus deze workshop kan eigenlijk voor iedereen die het heel erg leuk vind om te doen! Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om te geven!
 
Mail mij voor een workshop data, ze staan nu nog niet gepland, maar overleg even, dan komen we er vast samen uit!

tot mails!
Groetjes,
 


Geen opmerkingen: