6 september 2012

Workshops op de cultuurdag in Hattemberbroek en HAMAWI is erbij!!!

Hallo,
 
Bijna is alle voorbereiding in orde... waarvoor??? Voor de workshops voor as zaterdag, 8 september. Dan geef ik workshops op de Cultuurdag in Hattemerbroek. In de mogen (11.00 uur) ga ik de workshop vilten tasjes geven. In deze workshop leer je technieken zoals appliceren, met vilt werken en wat allemaal kan! Ik heb leuke voorbeelden mee, maar ook grappige, mooie en lieve afbeeldingen om te gaan maken. Altijd al een aarbeientas, of een bloementas voor je dochter willen hebben om mee naar school te nemen? Dan leer je dat bij mij. Met deze basisvaardigheden kan je vooruit, als je thuis ook iets wilt uitproberen.
De kosten voor deze workshop zijn €19.50 per persoon, incluis alle materialen. Het is heel leuk om te doen! Dus schuif gezellig aan!
En dan op de middag (13.30 uur), dan geef ik een workshop vilten roosjes maken, deze roosjes kan je goed gebruiken voor sieraden voor je toch al mooiste dochter. Een knipje in de haren, een mooie haarband, of wat jij ook maar bedenkt!
Of voor jezelf, zo'n gave ring waar je de blits helemaal mee maakt op dat feestje, een leuke broche voor op dat spijkerjack om helemaal op te vrolijken, of die leuke armband!
Ik hoop dat je zin hebt om dit uit te proberen en dat kan al voor € 15,= inclusief kosten.
Heb je zin om langs te komen, dan kan dat het adres is;
 
Clubhuis de Bouwakker
Merelstraat 27BG
8094AM Hattemerbroek (Oldebroek)
 
Ook heb ik leuke dingetjes mee genomen om te kopen, of zelfs op te geven voor de komende haakworksops! Tot zaterdag!
 
Liefs,


Geen opmerkingen: